All for Joomla All for Webmasters

Servis alata

Poseban naglasak i težište u našem poslovanju dajemo na servisne usluge da zadovoljimo kupca u potpunosti, kako u servisiranju i popravcima novih, tako i alata starijeg datuma proizvodnje. Alate servisiramo u garantnom roku i jamčimo kvalitetu popravka. Koristeći svo svoje znanje i vještine, te dugogodišnje iskustvo kako bi Vam pružili najbolju uslugu u što kraćem roku, stručno osposobljeni serviser Vam je na raspolaganju bilo da tražite informacije o alatu, priboru, rezervnim djelovima ili kvaru. Prije povrata stroja provjeravamo njegov rad i sigurnost. Suradnja s nama je brza, jednostavna i efikasna.

 

  • Alat se preuzima ili dostavlja na adresu navedenu u kontaktima , u slučaju da ne može doći do nas možemo organizirati da kurirska služba preuzme alat.
  • Defektaža i dijagnostika kvara iznosi 50kn te se plaća prilikom predaje uređaja, u slučaju da se alat ne popravlja, alat se vraća u rastavljenom stanju.
  • Defektaža i dijagnostika se ne naplaćuju u slučaju da se alat popravlja te se prilikom preuzimanja uređaja odbija od cijene popravka
  • Svi popravci koji iznosti do 150kn se popravljaju bez prijašnjeg obavještavanja vlasnika uređaja.
  • U slučaju da cijena popravka iznosi više od 150kn izdaje se ponuda za popravak uređaja, a vlasnik uređaja je dužan uplatiti cijenu dijelova te se po primitku uplate isti dijelovi naručuju kod zastupnika
  • Prilikom završetka popravka, servis obavještava vlasnika uređaja o popravku te se isti uređaj može podignut u roku od tjedan dana od popravka. Prilikom preuzimanja uređaja vlasnik je dužan podmiriti ostatak ponude za popravak uređaja.
  • U slučaju da vlasnik ne podigne uređaj u roku od 5 radnih dana od obavještavanja, serviser će obračunat za svaki sljedeći dan 4kn ležarine.
  • U slučaju da vlasnik uređaj ne podigne sa servisa u roku od 60 dana od obavještavanja o popravku, uređaj će serviser prodati kako bi namirio troškove koji su nastali njegovim popravkom i skladištenjem.

GALERIJA SLIKA

View the embedded image gallery online at:
http://www.orcushilt.com/servis#sigProIdec5e0d3dab


OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Širok asortiman alata za rezanje, bušenje, brušenje, frezanje i još mnogo raznovrsnog alata potrebnog za bilo kakve građevinske i monterske radove.


Mogućnost ostvarivanja popusta na dnevni najam!
Mogućnost Usluge izvođenja radova s unajmljenim alatom.


SURADNICI:


KONTAKT

NAJAM I SERVIS ALATA

Mob: 091/481-1300
E-mail: info@orcus.hr
GRAĐEVINSKI RADOVI

E-mail: info@orcus.hr
RAČUNOVODSTVO

Mob: 091 4811 299
E-mail: racunovodstvo@orcus.hr
 
Top